Banner CSR

Collection & Recycling

Securing a sustainable future is only possible if we work together. Which is why we have developed a system that makes it easy for you to recycle your old work clothing. One that spares you a lot of time and hassle, while enabling us to give your old workwear a new life. That is how we work together for a sustainable future. 

WERK OOK MEE AAN EEN DUURZAMERE TOEKOMST

Wil jij jouw duurzame steentje bijdragen en wil ook jij gebruik maken van de HAVEP Collect & Recyle service?
We nemen graag contact met je op en bespreken graag de mogelijkheden en voorwaarden van onze service voor jouw bedrijf.

 

JA, IK WERK MEE AAN EEN DUURZAMERE TOEKOMST

ONZE PARTNERS

Havep x van hulley

Hergebruik van je oude werkkleding

Je werkkleding een tweede leven geven, dat kan ook in het HAVEPxVanhulley atelier in ons pand in Goirle.  

In het Vanhulley atelier maken onze vrouwen de meest fantastische producten van resttextiel. Ondertussen werken zij aan een nieuw leven. Ze volgen een opleiding waarmee ze al snel een volgende stap kunnen zetten: hun dromen achterna.

Alles waar ze aan werken wordt met lef en liefde gemaakt. Zo zijn alle producten die je aankoopt niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vrouwen. Een beetje van hullie dus 😉.

De mogelijkheden zijn eindeloos, Vanhulley heeft voor ieder kledingstuk wel een oplossing om deze tot een nieuwe parel om te toveren. Bekijk hier de catalogus om meer inspiratie op te doen en te zien wat mogelijkheden zijn.  

 

Nieuwsgierig of op zoek naar een oplossing neem contact op met sales.nl@havep.com

LOGO CVB

Meer rendement uit recycling

Transparantie, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn belangrijke pijlers voor het familiebedrijf CVB Ecologistics. Hierin vond HAVEP een ideale partner om krachten te bundelen.
Recycling is de ‘core business’ van het bedrijf, maar ook een levenswijze die niet stopt buiten het werk. De medewerkers zijn zich hiervan bewust en stimuleren elkaar hierin. Klantvriendelijkheid staat voorop: omgang met klanten zoals ieder zelf behandeld wil worden. Dat kenmerkt zich door een persoonlijke, laagdrempelige benadering. Grote prestaties worden bereikt door goed te luisteren naar leveranciers en afnemers. In het proces van reststroom tot zuivere grondstof heeft CVB Ecologistics de beste papieren.

Samen met HAVEP zijn zij u graag van dienst!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de HAVEP Collect& Recycle service? Kijk dan eerst bij onze "veelgestelde vragen".
Staat je vraag/antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen