Ontdek de Amerikaanse overall

De Amerikaanse overall, ook wel bretelbroek genoemd, is ontzettend comfortabel. Zowel in onze Protective Wear als in onze Workwear-collectie vind je dan ook verschillende uitvoeringen van dit populaire kledingstuk.

Lees hier wat het verschil is tussen een Amerikaanse overall en een gewone werkoverall; wat de voordelen zijn van een bretelbroek en ontdek welke collectie het beste bij jouw past.

 

Het verschil tussen een overall en een Amerikaanse overall 

Bij HAVEP verkopen we gewone overalls en Amerikaanse overalls. Het belangrijkste verschil tussen deze twee soorten werkkleding is dat een gewone overall mouwen heeft en wordt gesloten met een rits- of drukknoopsluiting aan de voorzijde. De Amerikaanse overall is mouwloos en heeft verstelbare schouderbanden.

 

De voordelen van een Amerikaanse werkoverall

Twijfel jij tussen een Amerikaanse overall en een gewone werkoverall? Of misschien tussen een Amerikaanse overall en een lange werkbroek? Ontdek de voordelen van de bretelbroek: 

  • Dankzij de verstelbare schouderbanden met elastiek geeft een Amerikaanse overall je veel bewegingsvrijheid
  • In vergelijking met een gewone werkbroek biedt een bretelbroek meer ruimte voor zakken en andere praktische opbergmogelijkheden.
  • Ook is er in vergelijking met een gewone werkbroek een groter oppervlakte om beschermende elementen op aan te brengen zoals reflecterende stroken. 

 

Protective Wear vs Workwear

Bij HAVEP vind je verschillende bretelbroeken. Sommige van deze Amerikaanse werkoveralls behoren tot onze Protective Wear-collectie en sommige tot onze Workwear-collectie. Dit is het belangrijkste verschil tussen deze twee lijnen: 

  • Protective Wear: deze beschermende kleding voldoet aan de meest actuele ISO en EN normen en is 100% gecertificeerd door erkende keuringsinstituten. Meer informatie over deze normen vind je hier
  • Workwear: we hebben verschillende werkkleding collecties voor uiteenlopende sectoren. Onze werkkleding biedt comfort, uitstraling en veiligheid.

 

Werkkleding die past bij jouw huisstijl

Jouw bedrijf is uniek, dus je wilt werkkleding die dat uitstraalt. Onze werkkleding wordt daarom met veel zorg ontworpen en heeft vaak een stoere en altijd een professionele uitstraling.

Dankzij onze Custom Made-service is het daarnaast al vanaf een kleine bestelserie mogelijk om je werkkleding aan te laten passen aan de huisstijl van jouw bedrijf. Maak van je werkkleding hét visitekaartje van jouw bedrijf.