HAVEP SERVICE OP HET HOOGSTE NIVEAU

Werkkleding kan je dag maken of breken. Met HAVEP heb je uitstraling, comfort, veiligheid en persoonlijke service op topniveau. Dat is kwaliteit én een lekker gevoel. Ga ervoor!

WERK MET EEN GOED GEVOEL

Je bent een doener, ambitieus en energiek. Je werk is deel van jouw persoonlijkheid en vervult een belangrijke rol in je leven. Je bent trots op je beroep dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Als je kunt kiezen voor meer effect en meer succes, dan doe je dat.

Onze kernwaarden

Om onze service op het hoogste niveau te houden, werken wij voortdurend aan het realiseren van 4 kernwaarden. Die bepalen hoe wij de combinatie van kwaliteit en innovatie vertalen naar uitstraling, comfort en veiligheid.

 • Duurzaamheid

  DUURZAAM IS NIET DROMEN MAAR DOEN

  Een beter wereld begint bij jezelf. Maar, in je eentje de wereld verbeteren, dát wordt lastig. Door te kiezen voor HAVEP, kies je voor de toekomst. Duurzaam is niet dromen maar doen. Die gedachte inspireert ons om te investeren in concrete, duurzame services en producten. We recyclen, upcyclen, analyseren en ontwikkelen. Want duurzaamheid is de toekomst en de toekomst is nu.

  Meer info

 • Service

  LEG IEDERE ZORG IN DE JUISTE HANDEN

  Ieder moment telt. Ga daarom voor een partner die er voor je is, die meewerkt en meedenkt. HAVEP komt met een passende en duurzame oplossing wanneer jij het nodig hebt. Denk je aan op maat gemaakte kleding, heb je een kledingstuk dat snel gerepareerd moet worden of wil je een snelle levering uit onze grote standaardvoorraad? Wij zijn er.

 • Foto HAVEP waarden uitstraling

  WERK IN STIJL, JOUW STIJL

  Je goed voelen op je werk: dat straal je uit in alles wat je doet en natuurlijk ook met de kleding die je draagt. HAVEP staat voor veilig werken en er goed uitzien. Met jou geven we vorm aan een op het lijf én op het bedrijf geschreven outfit. Werkkleding met een persoonlijke touch, helemaal op maat. Voor iedere pasvorm, het juiste ontwerp.

 • Safety

  TACKLE VEILIG IEDERE KLUS

  Werken is topsport. Er wordt veel van je gevraagd. En van je werkkleding. Daarom is het belangrijk dat je altijd kunt vertrouwen op goede bescherming. De gespecialiseerde adviseurs van HAVEP helpen je bij het kiezen van de juiste werkkledij, helemaal afgestemd op jouw situatie en behoeften. Zo kun jij je concentreren op wat voor jou belangrijk is: scoren met sterk werk.

Ontdek wat HAVEP voor jou kan doen

Bij HAVEP draait alles om een goede service voor jou en je bedrijf. Ben je een dealer, inkoper, wasserij of vakman of -vrouw? Bekijk onze 'gepaste' oplossingen voor jouw specifieke vraag.