High visibility banner

HAVEP® High Visibility

  • Protective Wear van de hoogste kwaliteit
  • Sportieve uitstraling
  • Unieke pasvorm
  • In de praktijk getest
  • Custom Made: uitvoerbaar in jouw bedrijfshuisstijl

HAVEP® High Visibility, maakt dag en nacht het verschil

Alle ontwerpen uit de HAVEP® High Visibility-collectie werden uitgebreid in de praktijk getest en vervolgens geoptimaliseerd. Deze collectie zit dan ook vol met verrassende oplossingen die jouw dag een stuk aangenamer maken. Denk aan een verlengd rugpand op de jas, voorgevormde broekspijpen, zakken met een klittenbandsluiting en natuurlijk reflectie op onverwachte, maar belangrijke plekken. Jij doet je werk met passie en vastberadenheid en dat mag gezien worden.

Download de brochure

You'll never work alone

Bei HAVEP geht es um viel mehr als hochwertige Arbeitskleidung: Wir bieten Ihnen Ausstrahlung, Komfort und Sicherheit, zu 100 Prozent abgestimmt auf Ihr persönliches Arbeitsumfeld. Basierend auf 150 Jahren Erfahrung treten wir mit Ihnen zusammen voller Zuversicht den Weg in eine nachhaltige Zukunft an. Wir bieten Ihnen Service auf höchstem Niveau: You’ll never work alone.

Veiligheid

Met de HAVEP® High Visibility-collectie laten we je shinen. Deze Protective Wear collectie voldoet aan de zichtbaarheidseisen van jouw sector en beroep en houdt rekening met situaties uit de praktijk. Zo zorgt extra reflectie op de schouders voor een goede zichtbaarheid, ook als je gebukt aan het werk bent. Je weet nooit wat een werkdag brengt, maar je weet wel dat je er gekleed in HAVEP® High Visibility-werkkleding goed aan begint.
De collectie voldoet aan de volgende normen:


Norm EN 343 Norm EN ISO 20471

Comfort 

De HAVEP® High Visibility-werkkleding is aangepast aan jouw lichaam en dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. Wat jij daarvan merkt? Heel veel. Zo kreeg de inzet van het kruis van de werkbroek extra versteviging om uitscheuren te voorkomen. Op plekken die snel vuil worden gebruikten we marine doek, zodat je vlekken minder goed ziet. Rugplooien in het jack zorgen voor extra bewegingsvrijheid en dankzij de unieke pasvorm van de voorgevormde broekspijpen dragen onze werkbroek en Amerikaanse overall als een droom
 

Uitstraling

Je werk brengt je soms in een gevaarlijke omgeving of risicovolle situatie. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is dan ook van essentieel belang. Daarom ontwikkelden wij voor jou de HAVEP® High Visibility collectie. Of je nou moet werken in het donker, in de sneeuw of midden in een storm, gekleed in onze High Visibility-werkkleding weet je zeker dat je opvalt.
 

Duurzaamheid

Jij doet je werk niet alleen met overtuiging, je bent je ook bewust van het milieu en je wilt je steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. Hoe je dat doet? Door te kiezen voor de speciale Custom Made-uitvoering in 100% gerecycled polyester (true colors kwaliteit), een duurzaam materiaal dat werd ontwikkeld door onze partner Dutch Awearness. Dutch Awearness is een pionier op het gebied van de circulaire textielindustrie en samen met hen zetten we ons in voor een groene toekomst.

HAVEP® SAFETY BROCHURE

VEILIGHEID IS ONS OP HET LIJF GESCHREVEN!
Wil je weten waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste Protective Wear collectie van HAVEP en welke het beste bij jouw werk past? Lees er dan alles over in onze nieuwe Safety brochure en kom alles te weten over de rol van HAVEP als jouw safety expert.

Download hier de brochure.

Oranje, geel of nog iets anders? Jij kiest.

De HAVEP® High Visibility-collectie is standaard verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties:

  • Fluogeel - marineblauw
  • Fluo-oranje - marineblauw

Welke kleurencombinatie het beste bij jou past hangt af van je werkomstandigheden. Fluogeel valt over het algemeen meer op doordat het een hogere luminositeit heeft. Fluo-oranje is daarentegen de beste keus als je bijvoorbeeld in de sneeuw moet werken, omdat deze kleur beter afsteekt tegen het wit.

Wil je liever nog een andere kleurencombinatie voor jouw werkkleding? Dat kan natuurlijk ook. Met onze Custom Made-service passen we de werkkleding aan op jouw wensen.