High visibility banner

Havep® High Visibility

Supersterke werkkleding van de hoogste kwaliteit

  • Sportieve uitstraling
  • Unieke pasvorm
  • In de praktijk getest
  • Custom Made: uitvoerbaar in jouw bedrijfshuisstijl

Veiligheid

Met de HAVEP® High Visibility-collectie laten we je shinen. Onze High Visibility-werkkleding voldoet aan de zichtbaarheidseisen van jouw sector en beroep en houdt rekening met situaties uit de praktijk. Zo zorgt extra reflectie op de schouders voor een goede zichtbaarheid, ook als je gebukt aan het werk bent. Je weet nooit wat een werkdag brengt, maar je weet wel dat je er gekleed in HAVEP® High Visibility-werkkleding goed aan begint.
De collectie voldoet aan de volgende normen:

Norm EN 343Norm EN ISO 20471

Comfort

De HAVEP® High Visibility-werkkleding is aangepast aan jouw lichaam en dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. Wat jij daarvan merkt?

Heel veel. Zo kreeg de inzet van het kruis van de werkbroek extra versteviging om uitscheuren te voorkomen. Op plekken die snel vuil worden gebruikten we marine doek, zodat je vlekken minder goed ziet. Rugplooien in het jack zorgen voor extra bewegingsvrijheid en dankzij de unieke pasvorm van de voorgevormde broekspijpen dragen onze werkbroek en Amerikaanse overall als een droom. Ervaar zelf het comfort van onze High Visibility-collectie en vraag een passessie of sample box aan bij je Account Manager.

HAVEP® HIGH VISIBILITY, MAAKT DAG EN NACHT HET VERSCHIL

Oranje, geel of nog iets anders? Jij kiest.

De HAVEP® High Visibility-collectie komt standaard in twee verschillende kleurencombinaties:

  • Fluogeel - marineblauw
  • Fluo-oranje – marineblauw

Welke kleurencombinatie het beste bij jou past hangt af van je werkomstandigheden. Fluogeel valt over het algemeen meer op doordat het een hogere luminositeit heeft. Fluo-oranje is daarentegen de beste keus als je bijvoorbeeld in de sneeuw moet werken, omdat deze kleur beter afsteekt tegen het wit.

Wil je liever nog een andere kleurencombinatie voor jouw werkkleding? Dat kan natuurlijk ook. Met onze Custom Made-service passen we de werkkleding aan op jouw wensen.

Download de brochure

HAVEP® high visibility

Alle ontwerpen werden uitgebreid getest in de praktijk en vervolgens geoptimaliseerd. Deze collectie zit dan ook vol met verrassende oplossingen die jouw dag een stuk aangenamer maken. Denk aan een verlengd rugpand op de jas, voorgevormde broekspijpen, zakken met een klittenbandsluiting en natuurlijk reflectie op onverwachte, maar belangrijke plekken. Je doet je werk met passie en vastberadenheid en dat mag gezien worden.

High Visibility Keyvisual

Uitstraling

Je werk brengt je op gevaarlijke plekken en in risicovolle situaties. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is dan ook van essentieel belang. Daarom ontwikkelden wij voor jou de HAVEP® High Visibility collectie. In het donker, in de sneeuw of midden in een storm, gekleed in onze High Visibility-werkkleding weet je zeker dat je opvalt.

Duurzaamheid

Behalve dat je je werk vol overtuiging doet, ben je je ook bewust van het milieu. Je wilt je steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. Hoe je dat doet? Door te kiezen voor de speciale Custom Made-uitvoering in 100% gerecycled polyester (true colors kwaliteit), een duurzaam materiaal dat werd ontwikkeld door onze partner Dutch Awearness. Dutch Awearness is een pionier op het gebied van de circulaire textielindustrie en samen met hen zetten we ons in voor een groene toekomst.

DutchAwearness logo

Blogs

KIES VOOR DUURZAAM, KIES VOOR HET HAVEP® GREEN CHOICE-LABEL

KIES VOOR DUURZAAM, KIES VOOR HET HAVEP® GREEN CHOICE-LABEL

Met het oog op toekomstige generaties proberen we ons bedrijf zo groen mogelijk te maken. We werken dan ook dagelijks aan het verduurzamen van onze collecties. Om dit inzichtelijk te maken ontwikkelden we het HAVEP® Green Choice-label, een advies label waarmee het maken van een bewuste, duurzame keuze makkelijker wordt. Dankzij dit nieuwe label zie je in één oogopslag welke producten onze duurzame uitblinkers zijn.

The Dutch Circular Workwear Association

The Dutch Circular Workwear Association

Circulaire  productie is alleen mogelijk als we transparanter gaan werken en openstaan voor co-creatieve clusters. The Dutch Circulair Workwear Association is een nieuwe vereniging die de duurzame en circulaire productie van werkkleding te stimuleert.

Duurzaam én hip: ontdek de HAVEP® Attitude jeans

Duurzaam én hip: ontdek de HAVEP® Attitude jeans

De HAVEP® Attitude collectie werd onlangs uitgebreid met een wel heel bijzondere aanwinst: de Attitude jeans. De HAVEP® Attitude jeans is ijzersterk, stijlvol én duurzaam. Deze stoere jeans wordt namelijk voor 66% gemaakt van gerecycled pre-consumer snijafval. Hierdoor besparen we heel wat water en energie tijdens de productie van het katoen voor de jeans. Benieuwd waar het materiaal voor je jeans precies vandaan komt? Check dan het REMO-label aan de binnenzijde van je jeans. Bij het ontwerpen van deze jeans besteedden we niet alleen veel aandacht aan de duurzaamheid, maar ook aan de pasvorm. Kortom: het is jouw perfecte partner op de werkvloer. 

CONTACTEER ONZE SPECIALISTEN

Hilde de Pourcq

Hilde de Pourcq

Account Manager HAVEP België
Marc Smeets

Marc Smeets

Account Manager HAVEP België
Nele Entbrouxk

Nele Entbrouxk

Account Manager HAVEP België

HAVEP® High Visibility

Download de brochure