Banner CSR

Onze Social Responsibility

Werkkleding waar jij je veilig en goed in voelt en die ook nog eens gemaakt is met respect voor mens en natuur, dat is ons doel. Geen eenvoudige opgave, maar we geloven oprecht dat een circulaire economie, zonder verspilling van grondstoffen, mogelijk is als we ons er allemaal voor inzetten. Een duurzame toekomst maken we samen!

De juiste werkomstandigheden

Duurzaamheid, dat gaat niet alleen over materialen en productieprocessen, maar ook over mensen. We zijn dan ook al jaren lid van de Fair Wear Foundation (FWF) en we hebben onze eigen ateliers zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze werkkleding in goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt.

Bekijk de Fair Wear brochure

 Fair Wear Foundation

HAVEP is a member of Fair Wear Foundation

Fair wear

Fair Wear

Samen met de Fair Wear Foundation (FWF) zetten wij ook actief in voor eerlijke salarissen, 8-urige werkdagen en veilige werkomstandigheden in al onze ateliers. Dankzij de FWF hebben werknemers van over de hele wereld handvatten gekregen om voor zichzelf op te komen en zich verder te ontwikkelen. Een geweldige organisatie, waar wij al sinds haar oprichting in 2004, met trots lid van zijn.

Meer over Fair Wear

Mountains

Werkplekken, processen en veiligheid in functie van onze werknemers

Om er zeker van te zijn dat onze werknemers overal ter wereld in een veilige werkomgeving kunnen werken hebben we onze eigen ateliers en kantoren. In 2014 controleerde de FWF ons nieuwe atelier in Macedonië en beoordeelde het als een voorbeeld atelier voor de confectie-industrie. Een mooi compliment naar de medewerkers en het team daar.

Meer over onze werkwijze

Onze CSR partners

HAVEP  Onze CSR partners

Onze CSR partners

Havep is lid van

Meer weten over CSR?

Heb je nog vragen over de CSR van HAVEP of wil je meer weten over onze doelstellingen? We helpen je graag verder per telefoon of mail.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Meer CSR content

Blogpost 1

HAVEP gaat voor zonne-energie

Bij HAVEP hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom plaatsten we recent 1200 zonnepanelen op ons dak. Wil je weten hoeveel groene energie ons dat oplevert?

Lees het hier.

Blogpost 2

The Dutch Circular Workwear Association

Circulaire  productie is alleen mogelijk als we transparanter gaan werken en openstaan voor co-creatieve clusters. The Dutch Circulair Workwear Association is een nieuwe vereniging die de duurzame en circulaire productie van werkkleding te stimuleert.

Lees meer

Blogpost 3

HAVEP sluit zich aan bij Netwerk Circulair Aankopen Vlaanderen

Op 8 juni 2017 ondertekenden we de Green Deal. Het doel van dit project is om de overgang naar een circulaire economie te stimuleren. 132 bedrijven ondertekenden de Green Deal, een belangrijke stap in de richting van een circulaire economie.

Lees meer