HAVEP Force

HAVEP® FORCE

  • Voldoet aan de 4 meest vereiste veiligheidsnormen
  • Inzetbaar in diverse werksituaties
  • Ruime keuze in kleurstellingen
  • Industrieel wasbaar

HAVEP® Force+ & Force

​​​​De HAVEP Force is zeker veelzijdig inzetbaar. Doordat de artikelen voldoen aan de 4 meest vereiste veiligheidsnormen en een groot draagcomfort heeft is deze collectie inzetbaar voor uiteenlopende werksituaties. De kleding is industrieel wasbaar en heeft een krachtige uitstraling. Voorheen was deze collectie bekend onder de collectienaam HAVEP® 4Safety. Bij HAVEP zijn we continu bezig om al onze collecties up-to-date te houden en verder te bouwen aan een logisch compleet assortiment. Vandaar dat de HAVEP 4safety nu is ondergedompeld tot HAVEP® Force en mooi aansluit bij onze excellence lijn HAVEP® Force+.

Download de brochure

You'll never work alone

​​​​Havep gaat met jou graag veel verder dan kwalitatieve werkkleding. Wij bieden je uitstraling, comfort en veiligheid,100% gepersonaliseerd op maat van je werksituatie. Vol vertrouwen zetten wij samen met jou de stap van 150 jaar traditie naar een duurzame toekomst. Wij bieden jou service op het hoogste niveau, want met HAVEP werk je nooit alleen.

Veiligheid

Jouw veiligheid staat voorop en bij het ontwerpen van deze collectie stond dat natuurlijk centraal. Zo voldoet de kleding uit deze collectie aan de vier meest vereiste veiligheidsnormen. Het sterke doek en binding zijn geschikt voor robuuste werkzaamheden en zorgen dat jij beschermt bent.
De HAVEP® Force voldoet aan de volgende normen:
EN ISO 11612 A1A2B1C1F1 | EN ISO 11611 Class 1 A1A2 | IEC 61482-2 APC = 1 | EN 1149-5

Norm EN ISO 11612Norm EN ISO 11611Norm IEC 61482Norm EN1149

Comfort

Draagcomfort ligt aan de basis van beide collecties. Met slimme oplossingen in de Force+ collectie zorgen we er bijvoorbeeld voor dat jij de hele dag voldoende bewegingsvrijheid hebt. Zo hebben we de broekspijpen alvast voorgevormd, voor extra draaggemak. En voor de artikelen van lassersnorm klasse 2 gebruiken we alleen aan de voorkant het zwaardere doek. Daardoor voldoen ze aan klasse 2. De achterkant is lichter doek zodat de kleding minder zwaar en warm is.

Ook de items uit de Force-collectie draag je gegarandeerd met veel plezier. Voor optimaal gemak, hebben we alle kledingstukken uit deze collectie voorzien van veel zakken, zo heb jij je handen vrij wanneer het erop aan komt.

Uitstraling

Dankzij de voorgevormde broekspijpen hebben de werkbroeken in de Force+ collectie een sportieve look. En de charcoal grijze en fluogele accenten geven deze collectie een stoere krachtige uitstraling. De kleurstelling van de excellencelijn sluit bovendien aan bij de Shift-lijn, een van onze workwear collecties. Zo kunnen werknemers binnen het hele bedrijf werkkleding met dezelfde uitstraling dragen. Ook de Force-collectie is beschikbaar in diverse kleuren, zo vind je altijd een kleurencombinatie die aansluit bij de andere werkkleding binnen jouw bedrijf.

Duurzaamheid

Wist je dat je jouw werkkleding, nadat jij deze niet meer kunt dragen, heel makkelijk een nieuw leven kunt geven? Maak gebruik van onze Collect & Recycle service en geef je oude werkkleding een nieuwe bestemming. Wij maken er bijvoorbeeld vlamvertragend isolatiemateriaal van. Een duurzame toekomst maken we samen!

HAVEP® SAFETY BROCHURE

VEILIGHEID IS ONS OP HET LIJF GESCHREVEN!
Wil je weten waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste Protective Wear collectie van HAVEP en welke het beste bij jouw werk past? Lees er dan alles over in onze nieuwe Safety brochure en kom alles te weten over de rol van HAVEP als jouw safety expert.

Download hier de brochure.

Contacteer onze specialisten

HAVEP® Force+ & Force

Download de brochure